Zilveren Maantjes

Zilveren Maantjes zijn producties die Poppentheater de Zilveren Maan gemaakt heeft voor kinderen maar ook oudere volwassenen, waaronder mensen met dementie. De Zilveren Maantjes geven door creativiteit en theater blijheid, verdieping, ontspanning en verbinding. Mede door de persoonlijke benadering en zorg, een speciale glans aan de bezoeken en optredens. Hierdoor ontstaan bijzondere ontroerende ontmoetingen met groot en klein.

KINDEREN

* Klein clowntje uitnodigen

* Verjaardagpartijtjes verzorgen

* Korte voorstellingkjes met de poppenkast

* Muziekuurtje kinderliedjes en muziekinstrumentjes v.a.2,5jaar

* Verhalen vertellen diverse leeftijden. Peuter, kleuter, lagere school.VOLWASSENEN

*Verhalen vertellen

* Uitstapjes kunst, concerten, musea, cultuur en natuur naar buiten.

* max. 4 personen. Kan ook 1 op 1

* Intuitive massage bij u thuis

* Hand massage

KINDEREN EN VOLWASSENEN

* Familie uitstapjes kunst, concerten, musea, cultuur en natuur naar buiten.

* max. 4 personen. Kan ook 1 op 1

* Intuitive massage bij u thuis

* Hand massage voor jong en oud. Iedereen vindt dit heerlijk.

Wat kan klein clowntje?

Klein clowntje kan samen met haar poppentheaterpoppen een sprookje vertellen en uitbeelden. Liedjes zingen. Grapjes maken, spelen. Kan goed luisteren en stil zijn, handen masseren. Muziekjes maken en liedjes zingen,etc. 3 balletjes in de lucht houden.

Voor wie?

Voor iedereen die van muzikale integere clowntjes houd! Kleine groepjes max. 20.

Een speciaal bezoek aan zieke kinderen vanaf 2 t/m 8 jaar en ouderen met dementie. Graag komt ze dan alleen bij uw kind(je) of moeder of vader. Vooraf bespreken we eerst de mogelijkheden, rekening houdend met de energie, conditie, constitutie en stemming van uw kind(je)of ouder.

Zelf is klein clowntje veel en ernstig ziek geweest toen ze nog een kind was en ook heeft klein clowntje zelfs diverse malen in het ziekenhuis gelegen. Dus daardoor heeft Kleintje veel empathie en mededogen ontwikkelt. Gelukkig is Kleintje er wel helemaal bovenop gekomen en vind het nu heel gezellig om bij je langs te komen.

Vroeger runde Jeanne Kuiper de mens achter het clowntje jarenlang Poppentheater de Zilveren Maan. Hierdoor heeft zij veel ervaring opgedaan met kinderen. Een van haar sterke kanten bleek de interactie met het publiek.

Wilt u meer informatie of Kleintje uitnodigen? Bel mij Jeanne Kuiper dan op 0622946290 of stuur een berichtje naar jeannezilverenmaan@gmail.com