Home

Na een periode van 4jaar retrospectie, bezinning en inkeer. Is er weer leven in de brouwerij. Helemaal stilgezeten heb ik nou ook weer niet. Ik heb mij in mantelzorg verdiept en daar een applicatie behaald bij Homeinstead en via Both Hands ervaring opgedaan met handmassage. 2 jaar oppas bij twee zusjes en nu nog vrijwilligster bij n BSO. Tenslotte als Stadsreporter mooie interviews gedaan met o.a. Eva Durlacher, Joke Bruis, Haarlems straatorkest en nog veel meer. Dit laatste onder auspiciƩn van Haarlem effect en Blik op Haerlem.

In 2016 is het poppenheater dat gevestigd was in de aardappelkelder, overgenomen door Theater Elswout, Huisje vol verhalen o.l.v. Wijnand Stomp.
Poppentheater de Zilveren Maan heeft daarna nog voorstellingen gegeven met haar reistheater.

In 2017 vanwege prive omstandigheden moesten deze voorstellingen stoppen. 12 geplande voorstellingen gecanseld vanwege de aarde, die op haar grondvesten schudde.

2019 poging tot doorstart. Na 6x mn neus gestoten te hebben met vinden atelier. Alleen tijdelijke huur was betaalbaar. Ja 6x verhuisd. Ik raad iedereen af om met tijdelijke huur in zee te gaan. Deze zoektocht gefrustreerd losgelaten. Alles van het reistheater verkocht.

Maar nu het goede nieuws!

Nu, anno 2020, heb ik Zilveren Maantjes ontwikkeld. Zilveren Maantjes zijn producties die Poppentheater de Zilveren Maan gemaakt heeft voor kinderen maar ook oudere volwassenen, waaronder mensen met dementie. De Zilveren Maantjes geven door de verdieping in zorg en welbehagen een speciale glans aan de bezoeken en optredens. Mede hierdoor ontstaan bijzondere ontmoetingen met groot en klein.

Voor meer uitgebreide informatie hierover klik links in de kolom op Zilveren Maantjes.